Η ITALFARMACO στο Διαδίκτυο

<<< Προηγούμενη σελίδαΗ ITF Hellas Α.Ε κλείνοντας με επιτυχία δύο χρόνια λειτουργίας στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, δημιουργεί μια σύγχρονης αντίληψης ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.italfarmaco.gr. Μέσα από της σελίδες του δικτυακού τόπου της εταιρείας μπορούν οι επισκέπτες να ανατρέξουν στην ιστορία της επιχείρησης από ιδρύσεως της μητρικής εταιρείας στο Μιλάνο και τη διεθνή επέκτασή της, καθώς και την ίδρυση της ελληνικής θυγατρικής, τα προϊόντα και τα στελέχη της, καθώς και τους στόχους της για τα επόμενα χρόνια.
Η δυναμική δραστηριοποίηση της εταιρείας στη φαρμακευτική αγορά αφορά τη διάθεση και προώθηση υψηλής ποιότητας προϊόντων στους τομείς της γυναικολογίας και νευρολογίας.
Το 2003, η ITF Hellas εισήγαγε στην αγορά δύο ακόμη νέα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα στο χώρο της γυναικολογίας, τα οποία, όπως και τα υπόλοιπα φάρμακα της εταιρείας, συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο συνταγογραφούμενων ιδιοσκευασμάτων που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί τη νέα πορεία και επέκταση της εταιρείας στο χώρο, καθώς αναμένεται σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών.
Επίσης, με την ευκαιρία αυτή η ITF Hellas επένδυσε σημαντικά και σε ανθρώπινο δυναμικό, κάνοντας νέες προσλήψεις συνεργατών ειδικότερα στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας. Η ITF Hellas απασχολεί 26 άτομα και σταθερά επεκτείνει το ανθρώπινο δυναμικό της. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης στην εκπαίδευση του προσωπικού και τις δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης των ικανών στελεχών.
Η ITF Hellas αποτελεί θυγατρική της Italfarmaco S.p.A., η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις της Ιταλίας. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1938, δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών και των χημικών προϊόντων. Η Italfarmaco προωθεί προϊόντα με υψηλό θεραπευτικό δείκτη κυρίως στους τομείς της Καρδιολογίας, Ανοσολογίας, Ογκολογίας, Γυναικολογίας-Μαιευτικής και Νευρολογίας.
Εκτός της Ελλάδος η εταιρεία ήδη διαθέτει τα φαρμακευτικά προϊόντα της στην Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, όπου απασχολεί προσωπικό άνω των 1.400 ατόμων και έχει συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Η Italfarmaco Group διαθέτει σύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας εργοστάσια, όπου παράγει τα προϊόντα της με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητος. Το πρώτο εργοστάσιο, όπου παράγονται τα ενέσιμα και τα στερεά από του στόματος φάρμακα, βρίσκεται στο Μιλάνο, ενώ μια δεύτερη παραγωγική μονάδα για την παραγωγή πόσιμων διαλυμάτων βρίσκεται στη Μαδρίτη.
Η Italfarmaco Group δραστηριοποιείται επίσης ενεργά στους τομείς της έρευνας, κυρίως στον καρδιολογικό τομέα και σε νοσήματα που αφορούν κυρίως μεταβολές του ανοσολογικού συστήματος.
Εκτός της ερευνητικής δραστηριότητας, παραγωγής και προώθησης φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, η Italfarmaco παράγει και δραστικές πρώτες ύλες για τη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω του υποκαταστήματός της με την επωνυμία Chemi S.p.A. Η Chemi S.p.A. πουλά περίπου το 90% των προϊόντων της σε ξένες αγορές (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λπ.), όπου συνεργάζεται με πολλές διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες. Η Chemi S.p.A. είναι μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών δραστικών πρώτων υλών και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στα πεδία των φωσφολιπιδίων και πεπτιδίων.
Το σχεδιασμό του νέου δικτυακού τόπου της ITF Hellas ανέλαβε και υλοποίησε επιτυχώς η εταιρεία dotWeb.

ITF Hellas Α.Ε.
Λεωφ. Συγγρού 183 & Σάρδεων 1
171 21 Νέα Σμύρνη
Για περισσότερες πληροφορίες,
επικοινωνήστε με την κα Μ. Πλακούτση, τηλ. 210 9373330 - Fax. 210 9373339
www.italfarmaco.gr
www.italfarmaco.com
E-mail: management@italfarmaco.gr 

ΗΟΜΕPAGE