Η 3Μ στην έκθεση HellasPharm 03/05

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Η 3Μ συμμετείχε στην έκθεση φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων HellasPharm, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Hellexpo από τις 12 έως τις 13 Φεβρουαρίου, όπου με δικό της περίπτερο είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει με επιτυχία το νέο ανερχόμενο δυναμικό brand-name (εμπορικό σήμα) Nexcare.
Τα προϊόντα Nexcare για τις πρώτες βοήθειες ενισχύουν τη σταθερή προσήλωση της 3Μ στην καινοτομία, παρέχοντας στους καταναλωτές της την εγγύηση για υψηλή ποιότητα ζωής κάθε μέρα. Περιλαμβάνουν προϊόντα όπως αυτοκόλλητους μικροεπιδέσμους Sensitive, Protect, Active, Comfort, προϊόντα ψυχρής και θερμής θεραπείας ColdHot, γάζες τριών στρωμάτων και Gel Stripes για τις φουσκάλες με υδροκολλοειδή τεχνολογία, καθώς επίσης και προϊόντα για τη φροντίδα υγείας, όπως υποαλλεργικoύς ορθοπτικούς επιδέσμους Οpticlude, ταινίες σύγκλεισης τραυμάτων Steri Strip, ελαστικούς αυτοσυγκρατούμενους επιδέσμους Coban, ενώ για εξειδικευμένες εφαρμογές, αυτοκόλλητα διαφανή επιθέματα Tegaderm, συνθετικές ταινίες ορθοπαιδικών εκμαγείων Scotchcast.
Η 3Μ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά φροντίδας υγείας με περισσότερα από 10.000 προϊόντα: ιατρικά, χειρουργικά, οδοντιατρικά, φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά. Στις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου της υγείας, η 3Μ ανταποκρίνεται με μια ευρύτατη σειρά προϊόντων χειρουργείου, ορθοδοντικών προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και προϊόντων λογισμικού διαχείρισης πληροφοριών υγείας. Το φαρμακευτικό σκεύασμα Aldara, είναι το πρώτο από μια σειρά πατενταρισμένων προϊόντων της 3Μ που ενισχύουν την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Κάθε μέρα οι άνθρωποι της 3Μ ανακαλύπτουν νέους τρόπους να κάνουν πράξη την καινοτομία. Όπου και αν βρίσκονται, ό,τι και αν κάνουν, οι πελάτες της εταιρείας αυτής σε κάθε γωνιά του πλανήτη ξέρουν πολύ καλά ότι μπορούν να βασίζονται στην 3Μ για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Τα brand names της 3Μ περιλαμβάνουν διάσημα ονόματα, όπως Scotch, Post-it, Scotchgard, Thinsulate, Scotch-Brite, Filtrete, Command και Vikuiti. Εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως, οι 67.000 εργαζόμενοι της εταιρείας ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν την εμπειρία και τη γνώση τους, τις σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες, καθώς και την παγκόσμια εμβέλειά τους, προκειμένου να οδηγήσουν αγορές που περιλαμβάνουν: καταναλωτικά προϊόντα και προϊόντα γραφείου, προϊόντα οδικής ασφάλειας, προϊόντα ψηφιακών εκτυπώσεων και επιγραφοποιίας, προστασίας, προϊόντα φροντίδας υγείας, βιομηχανικά προϊόντα, προϊόντα επισκευής, συντήρησης αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής.
Τα ονόματα Aldara, Scotch, Post-it, Scotchgard, Thinsulate, Scotch-Brite, Filtrete, Command και Vikuiti, αποτελούν εμπορικά σήματα της 3Μ.


Στοιχεία επικοινωνίας:
3Μ Hellas-Αθήνα
Λ. Κηφισίας 20,
151 25 Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ.: 210 6885300
Fax: 210 6843281

3M Hellas-Θεσσαλονίκη
Γ. Παπανδρέου 54,
546 55, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 425888
Fax: 2310 418814

 

ΗΟΜΕPAGE