Ενδυνάμωση της συμφωνίας για το Actonelβ μεταξύ του ομίλου Sanofi-Aventis και της Procter & Gamble

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Ο όμιλος Sanofi-Aventis και η Procter & Gamble (P&G) ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμφωνία διατήρησης της συνεργασίας τους για το Actonelβ (risedronate sodium tablets).
Η Sanofi-Aventis και η P&G εκτιμούν ότι αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει παγκοσμίως την παρουσία του Actonelβ στην αγορά. Στα πλαίσια αυτής της συμμαχίας θα παρέχεται ιατρική εκπαίδευση όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την παθολογία των οστών μέσω πολυάριθμων δραστηριοτήτων για την υποστήριξη των ιατρών και των ασθενών. Μια κοινή δέσμευση έχει διαμορφωθεί για την έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τις εμπορικές δραστηριότητες για το Actonelβ. Επιπλέον, το Actonelβ θα προωθείται από κοινού από την P&G και τη Sanofi-Aventis σε επιπλέον γεωγραφικές περιοχές.
Το Actonelβ ανήκει στην κατηγορία των διφωσφονικών (bisphosphonates) τρίτης γενιάς που ενδείκνυνται για την πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των δώδεκα μηνών που έληξε στις 30 Ιουνίου 2004, οι συνολικές πωλήσεις του Actonelβ παγκοσμίως ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 65% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Βάσει της συμφωνίας, η Sanofi-Aventis συμμετέχει στα αποτελέσματα του Actonelβ σε όλες τις χώρες όπου κυκλοφορεί.

Η Sanofi-Aventis
O όμιλος Sanofi-Aventis είναι ο 3ος φαρμακευτικός όμιλος παγκοσμίως και 1ος στην Ευρώπη. Η Sanofi-Aventis βασιζόμενη σε έρευνα παγκόσμιας κλίμακας αναπτύσσει δεσπόζουσα θέση σε επτά μείζονες θεραπευτικούς τομείς: το καρδιαγγειακό, τη θρόμβωση, τον καρκίνο, το διαβήτη, το κεντρικό νευρικό σύστημα, την Γενική Ιατρική και τα εμβόλια. Ο Όμιλος Sanofi-Aventis είναι εισηγμένος στα χρηματιστήρια του Παρισιού (EURONEXT: SAN) και της Νέας Υόρκης (NYSE: SNY).


 

 

ΗΟΜΕPAGE