Δυναμική είσοδος της Lavipharm στην Κίνα με την Castalia Soins Dermocosmetiques

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των προϊόντων Castalia Soins Dermocosmetiques της Lavipharm στην αναπτυσσόμενη και απαιτητική αγορά της Κίνας.
Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Δερματολογικού Συνεδρίου, που διοργανώθηκε φέτος στο Πεκίνο στα τέλη Μαΐου. Στο συνέδριο συμμετείχαν 1.500 Δερματολόγοι και εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου απ' όλον τον κόσμο, ενώ υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Castalia, όπου ενημερώθηκαν για όλες τις σειρές προϊόντων της εκδηλώνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα προϊόντα της Castalia Soins Dermocosmetiques, μετά από αυστηρούς ελέγχους του υπουργείου Υγείας της Κίνας, θα πωλούνται στην κινεζική αγορά από την εταιρεία Profex SA. Με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στα δερματολογικά προϊόντα, η Profex δραστηριοποιείται στην αγορά της Κίνας εστιάζοντας τις προωθητικές της ενέργειες στους Δερματολόγους και στο χώρο του φαρμακείου και των νοσοκομείων.
"Η είσοδος της Castalia στην Κίνα αποτελεί για τη Lavipharm άλλη μία απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων της, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το εφαλτήριο για τη διείσδυσή μας στην τεράστια αγορά των χωρών της ανατολής", σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm, Θανάσης Λαβίδας.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, αναμένεται σημαντική αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των προϊόντων της Castalia Soins Dermocosmetiques, καθώς στις διεθνείς αγορές προστίθεται τώρα και η Κίνα, μια χώρα με μεγάλο μέγεθος πληθυσμού. Η Castalia κυκλοφορεί ήδη, εκτός από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ταϊβάν, στην Κορέα, στην Κύπρο, στο Λίβανο και στην Πολωνία, ενώ ετοιμάζεται η είσοδός της και σε άλλα κράτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη παρουσίαση της Castalia και στις ΗΠΑ είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του American Academy of Dermatology στη Νέα Ορλεάνη με ιδιαίτερη επιτυχία, αντίστοιχη του φετινού συνεδρίου στο Πεκίνο.
Η Lavipharm είναι ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Το 2003, ο κύκλος εργασιών του ομίλου Lavipharm ανήλθε στα 324 εκ.€.

  

ΗΟΜΕPAGE