Κάρτα Πελάτη - Μια πρωτοποριακή υπηρεσία στα φαρμακεία από τη Pharma PLUS

<<< Προηγούμενη σελίδα

Στο πλαίσιο της υιοθέτησης πρωτοποριακών λύσεων ως προς την προώθηση προϊόντων που πωλούνται στα φαρμακεία, η Pharma PLUS δημιούργησε την κάρτα πελάτη, Plus Card.
Πρόκειται για μια κάρτα που μπορεί να προμηθευτεί κάθε καταναλωτής που αγοράζει προϊόντα από συνεργαζόμενα με τη Pharma PLUS φαρμακεία και μόνο.
Η κάρτα πελάτη λειτουργεί ουσιαστικά ως κίνητρο αγορών και βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι ο κάθε πελάτης μπορεί να αποκτήσει δώρα-προϊόντα, πραγματοποιώντας αγορές στις κατηγορίες: περιποίηση προσώπου-σώματος, φροντίδας μαλλιών, μακιγιάζ, αδυνατιστικών και αντιηλιακών. Η κάρτα έχει διάρκεια ζωής τρεις μήνες και δεν είναι πιστωτική.
Μέσα από την ενέργεια αυτή, ο φαρμακοποιός γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στα εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων καθώς εκμεταλλεύεται ενέργειες marketing που φέρνουν κοντά του μεγαλύτερο αριθμό "πιστών πελατών". Παράλληλα, διατηρεί το ιδιαίτερο βάρος της επιστημονικής συμβουλής του που τον διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.
Ο ρόλος της Pharma PLUS είναι να συμβάλλει ενεργά σ' αυτήν τη μεταμόρφωση του ελληνικού φαρμακείου και να συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων.


 

ΗΟΜΕPAGE