Συνεργασία ΕΛΠΕΝ με κινεζική φαρμακευτική
<<< Προηγούμενη σελίδα


Συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες κινεζικές φαρμακοβιομηχανίες βιοτεχνολογικών προϊόντων, την Shenyang Sunshine Pharmaceuticals, ξεκίνησε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΕΛΠΕΝ, γεγονός το οποίο της ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον της στην παγκόσμια αγορά.
Πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας επιχειρηματική συμφωνία, η οποία αφορά στη συντονισμένη δραστηριοποίηση των δύο εταιρειών για την ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση των υπαρχόντων βιοτεχνολογικών προϊόντων, με κύριο στόχο τη διείσδυση στις αγορές των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της Κίνας.
Παράλληλα η ΕΛΠΕΝ αναδεικνύεται για άλλη μια φορά πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά φαρμάκου, καθώς στη συμφωνία προβλέπεται η δημιουργία - εντός τριετίας - της πρώτης βιοτεχνολογικής μονάδας στη χώρα μας.
Επίσης η ΕΛΠΕΝ εξασφάλισε τα δικαιώματα προώθησης των βιοτεχνολογικών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η συμφωνία αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας που ξεκίνησε η ΕΛΠΕΝ με τους υπεύθυνους της κινεζικής εταιρείας εδώ και αρκετό καιρό και υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Θεόδωρο Τρύφων κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη στην Κίνα.

 

ΗΟΜΕPAGE