Για τρίτη χρονιά το Εύρημα Μασσαλίας «γράφει» χιλιόμετρα στην πρόληψη
με την κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
( 7/10/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Μισό ευρώ για 10.000 χαμόγελα αισιοδοξίας!

Με τα υπέροχα αρώματά του ταξιδεύουμε καθημερινά στον κόσμο των αισθήσεων... Με την κοινωνική του ευαισθησία ταξιδεύουμε μαζί την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Για τρίτη χρονιά, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας κάνει την αγάπη για τη γυναίκα πράξη ζωής και μας καλεί να στηρίξουμε όλοι, μέσα από τις αγορές μας, το ταξίδι αισιοδοξίας της κινητής μονάδας μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Για έναν ολόκληρο μήνα, τον Οκτώβριο, που έχει θεσμοθετηθεί από την ΕΥΡΗΚΑ ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Στήθους», με κάθε αγορά προϊόντος της οικογένειας ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας (υγρό ή σκόνη πλυντηρίου, σε τρία υπέροχα αρώματα), θα διατίθεται μισό ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη λειτουργία της κινητής μονάδας μαστογράφου. Η κινητή μονάδα έγινε πραγματικότητα χάρις στις συνεχείς προσπάθειες της ΕΥΡΗΚΑ, στις οποίες συμμετείχε μαζικά το κοινό.
Η ευαισθητοποίησή μας όλες τις φορές που το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας μας κάλεσε να γίνουμε «συνοδοιπόροι» στο ταξίδι ζωής της κινητής μονάδας μαστογράφου είχε πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα, η μονάδα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 δωρεάν μαστογραφίες σε δεκάδες Δήμους της χώρας μας, από την Άρτα μέχρι την Αρκαδία, κι από τη Βόρεια Εύβοια μέχρι τη σκληρά δοκιμασμένη Ηλεία. Κι αυτό τον Οκτώβριο μπορούμε με πολύ απλό τρόπο να «φουλάρουμε» τα αποθέματα της ευαισθησίας μας, στέλνοντας την κινητή μονάδα ακόμη πιο μακριά, σε γυναίκες που πραγματικά έχουν ανάγκη από την παρουσία της, για να διασφαλίσουν την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.
Επί ένα μήνα, με μισό ευρώ δίνουμε αξία στην ίδια τη ζωή, «γράφοντας» μαζί με το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας πολλά περισσότερα χιλιόμετρα στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου, 23 Σεπτεμβρίου 2009, Interact