Ο ΣΦΕΕ σύμμαχος της Πολιτείας για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας ( 14/09/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

 

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος χαιρετίζει την απόφαση της Κυβερνήσεως για την εφαρμογή ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου συστήματος για την παρακολούθηση και τον έλεγχο ΟΛΩΝ των οικονομικών του συστήματος υγείας στη χώρα μας.
Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα χρηματοδότησης του ελληνικού συστήματος υγείας οφείλονται στην έλλειψη τεχνολογικού εκσυγχρονισμού.
Ο εκσυγχρονισμός και η μηχανοργάνωση του συστήματος υγείας αποτελεί βασική αρχή και θέση του ΣΦΕΕ, την οποία υποστηρίζουμε με σθεναρότητα και παρρησία εδώ και πολλά χρόνια. Ευχόμαστε να γίνει πράξη το ταχύτερο προκειμένου να υπάρξουν τα ευεργετικά οφέλη στο σύστημα υγείας, να αντιμετωπιστεί η εκτεταμένη σπατάλη και η κακοδιαχείριση σε θέματα προμηθειών.
Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος υποστηρίζει πάντοτε το κοινό συμφέρον της Πολιτείας, των Πολιτών και των Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων και θα είναι αρωγός στην ολοκλήρωση της μηχανοργανώσεως του συστήματος το ταχύτερο δυνατόν.
Η διαβούλευση της Πολιτείας με τον ΣΦΕΕ και τους ενδιαφερόμενους φορείς, θα διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση της μηχανοργανώσεως με την συνένωση των δυνάμεων του κλάδου.

Πηγή: Δελτίο Τύπου, Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009