ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Το ισχυρότερο όνομα στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας ( 3/08/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα



Στην πιο αναβαθμισμένη εκπαιδευτική δομή στον τομέα της Υγείας, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει ποιότητα στις σπουδές σας και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης σε πέντε επαγγέλματα αιχμής και κοινωνικής προσφοράς στον άνθρωπο.
Εδώ και λίγο καιρό, διαθέτει και την πιο κορυφαία διάκριση στη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης: Απέσπασε Βραβείο Αριστείας (J.C.I.) για τη συμβολή του στο θεσμό της κατάρτισης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τον προσανατολισμό του στην καινοτομία και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει επάξια το Ισχυρότερο Όνομα στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας, προσφέροντας την πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή στον τομέα της Υγείας, τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης για αυτό και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, επιτυγχάνουν το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης από την αγορά εργασίας, στελεχώνοντας κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου.
Σπουδάστε επαγγέλματα Υγείας στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και καταξιωθείτε επαγγελματικά σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και απαιτητικό κλάδο, που εξασφαλίζει την πιο σταθερή επαγγελματική προοπτική και σας προσφέρει σιγουριά στο επαγγελματικό σας μέλλον, όπως: Νοσηλευτική Χειρουργείου (Β' Νοσηλευτή), Βοηθός Φαρμακοποιού (Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών), Διαιτολογία, Ιατρικός Επισκέπτης και Φυσικοθεραπευτής.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει την επώνυμη και εγγυημένη ποιότητα σπουδών, στον τομέα της Υγείας, προσφέροντας θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση υψηλού επιπέδου και στελέχη ικανά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα της Υγείας και στο κοινωνικό σύνολο.
Η εγγραφή σε μια από τις παραπάνω ειδικότητες προϋποθέτει μόλις δύο χρόνια φοίτησης για τους αποφοίτους Ενιαίων Λυκείων και ένα χρόνο φοίτησης για τους αποφοίτους ΤΕΛ, ΤΕΕ, και ΕΠΑΛ, που πραγματοποιούν σπουδές σε ειδικότητα συμβατή με την ειδικότητα προέλευσής τους.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε., επιπλέον μοριοδότηση στους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. για διορισμό στο δημόσιο, κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, αναβολή στράτευσης, εξειδικευμένα σεμινάρια για περαιτέρω επιμόρφωση και φοιτητικό πάσο για τις μετακινήσεις σας.
Στον τομέα της Υγείας το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει μια νέα και σύγχρονη εκπαιδευτική υποδομή, που αναβαθμίζει την επαγγελματική κατάρτιση στον κλάδο της Υγείας με αισθητή διαφορά.

Πηγή: Δελτίο τύπου, 21/07/2009, ΙΕΚ ΔΟΜΗ