Τα παιδικά δημητριακά της NESTLE στο Active Kids Camp του Δήμου Γαλατσίου ( 3/08/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα


Τα Παιδικά Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLEa συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα του Αθλητικού Camp που διοργάνωσε ο Δήμος Γαλατσίου και το Ν.Π. «Δημοτικό Γυμναστήριο» με τη συνεργασία της επιστημονικής ομάδας «Απίσχνανσις-Λόγω Διατροφής».
Εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, είχαν την ευκαιρία για έναν ολόκληρο μήνα να επισκεφτούν ένα καταπράσινο πάρκο 256 στρεμμάτων και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και σε ενημερωτικές δράσεις με στόχο την εξοικείωση τους με τις βασικές αρχές διατροφής. Με τη βοήθεια έγκριτων διαιτολόγων-διατροφολόγων, τα παιδιά έμαθαν τα οφέλη της υγιεινής διατροφής ενώ παρέα με τον αγαπημένο τους φίλο Quicky απολάμβαναν κάθε πρωί τα δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLEa.
Τα Παιδικά Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLEa, πάντα στο πλευρό των παιδιών, στηρίζουν ενέργειες που έχουν ως στόχο τη διασκέδαση αλλά και την ενημέρωση των παιδιών για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Τα παιδικά δημητριακά & bars της NESTLEa αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρό γεύμα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο. Καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας ενέργεια και ζωντάνια για πολλές ώρες κάθε μέρα!
Παιδικά δημητριακά & bars της NESTLEa και.κάντε το πιο δυνατό ξεκίνημα!

Πηγή: Δελτίο τύπου, 21/07/09, POLITICS