ΝΕΟ ΔΕΛΤΑ daily active για την καλή λειτουργία του εντέρου ( 26/06/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αγορά των λειτουργικών τροφίμων εμπλουτίζεται με ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, πρόβλημα που απασχολεί 1 στους 5 ανθρώπους.
Η ΔΕΛΤΑ λανσάρει το νέο ΔΕΛΤΑ daily active: το πρώτο και μοναδικό ρόφημα γάλακτος με φυτικές ίνες (prebiotics), από 100% ελληνικό γάλα, που βοηθά αποτελεσματικά στη ρύθμιση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου, σε 2 μόλις εβδομάδες. Το νέο ΔΕΛΤΑ daily active είναι εμπλουτισμένο με την απαραίτητη ποσότητα prebiotics, τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δρουν ευεργετικά στην υγεία του πεπτικού συστήματος.
Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα σε 289 γυναίκες, για λογαριασμό της ΔΕΛΤΑ, αποδείχθηκε ότι 9 στις 10 γυναίκες ρύθμισαν τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου τους, μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες, πίνοντας καθημερινά 1 ποτήρι ΔΕΛΤΑ daily active, σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή.
Η νέα πρόταση της ΔΕΛΤΑ κυκλοφορεί σε μπουκάλι των 750ml και συμπληρώνεται με τα επιδόρπια γιαουρτιού, σε πολλές ξεχωριστές και απολαυστικές γεύσεις: στραγγιστό, αγελάδος, σύκο/ δαμάσκηνο, ακτινίδιο/ μήλο και φράουλα/ δημητριακά.


Πηγή: Δελτίο Τύπου, 12 Ιουνίου 2009, VIVARTIA S.A