Hellas PHARM 2009
10 χρόνια θεσμός
( 31/03/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Φέτος, στο Hellas PHARM γιορτάζουν όλοι! Φαρμακοποιοί, εταιρείες και φορείς συναντώνται για 10η χρονιά στο πιο σημαντικό διήμερο της φαρμακευτικής αγοράς, στην Αθήνα, που συνδιοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής & Πειραιά. Μέγας χορηγός είναι η εταιρεία SPECIFAR PHARMACEUTICALS.
Το Hellas PHARM 2009 θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Απριλίου, στο Helexpo Palace, στο Μαρούσι, με τη λαμπρότητα και τη δυναμική που ταιριάζει στα 10 χρόνια της ιστορίας του! Ανανεωμένο, πρωτότυπο και απρόβλεπτο, περιλαμβάνει καινοτομίες, όπως:
- Συνεδριακή ενότητα «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», με συντονιστή τον δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο, στην οποία θα συμμετάσχουν πρόεδροι φαρμακευτικών συλλόγων της Περιφέρειας. Θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα του φαρμακείου σε δύο άξονες: «Φαρμακείο & πολιτεία» και «Φαρμακείο & κοινωνία».
Οι φαρμακοποιοί μιλούν ανοιχτά για το θεσμικό πλαίσιο στο οποίο κινείται ο φαρμακοποιός, τα όρια παρέμβασής του στη φαρμακευτική αγωγή, τις δυσκολίες στη συναλλαγή με τα ασφαλιστικά ταμεία, τον νέο ρόλο του που περιλαμβάνει και την ιδιότητα του επιχειρηματία φαρμακοποιού, και ακόμη το ανθρώπινο πρόσωπό του, που ιδιαίτερα σε ένα μικρό τόπο τον καθιστά «επιστήμονα της. διπλανής πόρτας».
- Συνεδριακή ενότητα «MAGAZINO υγείας», με συντονίστρια την παρουσιάστρια Νόνη Δούνια, στην οποία θα παρουσιαστούν με ξεχωριστό τρόπο τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα υγείας:
- Ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία; Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας!
- Υπάρχει κάτι για να χάσω βάρος...; Ουτοπία, καθήκον ή ευκαιρία για τον φαρμακοποιό;
- Επιδερμικός παράγοντας αύξησης (EGF)-Η νέα τάση στην Κοσμητολογία
- Η επίδραση της φαρμακευτικής αγωγής στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των Ελλήνων

Τέλος, στο εκθεσιακό μέρος του Hellas PHARM 2009, συμμετέχουν με περίπτερο περισσότερες από 130 φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες καλλυντικών και υπηρεσιών φαρμακείου.