Με νέο όνομα και υπό νέο management τα silva maris & bella maris ( 13/03/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Με νέα ονόματα και υπό νέο management team θα λειτουργήσουν από την προσεχή σεζόν τα Silva Maris και Bella Μaris, του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά Α.Ε., που μετονομάζονται σε Silva Beach και Bella Beach αντίστοιχα.
Το Bella Beach βρίσκεται στον Ανισσαρά Χερσονήσου και είναι δυναμικότητας 332 κλινών σε πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα δωμάτια, μπανγκαλόους και σουίτες. Το Bella Beach διαθέτει 3 εστιατόρια, 3 μπαρ, πισίνες για μικρούς και μεγάλους, αθλητικές δραστηριότητες, animation team, σαλόνια, bridge και TV corner, ντίσκο, υπαίθριο θέατρο κ.ά., και επιπλέον υπηρεσίες όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, ιατρική περίθαλψη, ασύρματη πρόσβαση στο internet, Spa, 2 συνεδριακές αίθουσες δυναμικότητας 500 ατόμων, διευκολύνσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και δωμάτια μη καπνιζόντων. Νέος διευθυντής του Bella Beach είναι ο κ. Γεώργιος Σχοιναράκης: Τηλ.: +30 28970 27000, E-mail: gshinarakis@bellabeach.gr.
Το Silva Beach, που βρίσκεται στη Χερσόνησο Κρήτης και είναι δυναμικότητας 616 κλινών σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, μπανγκαλόους και σουίτες, λειτουργεί ως ένα all-inclusive παραθεριστικό ξενοδοχείο και είναι ιδανικό για νέους και οικογένειες, με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα για παιδιά, αλλά και δημιουργικών ενασχολήσεων για μεγάλους. To ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, διαθέτει 3 μπαρ, 2 εστιατόρια, πισίνες για μεγάλους και παιδιά, αθλητικές δραστηριότητες, animation team, σαλόνια, bridge και TV corner, κ.λπ., καθώς και επιπλέον παροχές όπως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, ιατρική περίθαλψη, ασύρματη πρόσβαση στο internet, συνεδριακή αίθουσα, διευκολύνσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και δωμάτια μη καπνιζόντων. Διευθύντρια του Silva Beach παραμένει η κ. Στέλλα Μανιουδάκη: Τηλ.: +30 28970 22850, E-mail: smaniu@maris.gr.
Οι παραπάνω διευθυντές αναφέρονται απευθείας στον κ. Jorg Hauri, Γενικό Διευθυντή των Creta/Terra Maris Convention & Golf Resort.
H Διεύθυνση των Πωλήσεων και του Marketing ασκείται από τον κ. Χριστόφορο Βόγκλη: Τηλ.: +30 6976 441261, +30 6973 880843, E-mail: vonglis@maris.gr.
Διευθυντής των Επισιτιστικών Τμημάτων για όλες τις μονάδες είναι ο κ Peter Fuchs: Τηλ.: +30 28970 27000, E-mail: fuchs@maris.gr.


Πηγή: Δελτίο Τύπου, 10 Φεβρουαρίου 2009, Creta Maris, Terra Maris Convention & Golf Resort