To Creta Maris Convention & Golf Resort Ανακαινιζεται ( 13/03/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Στο πλαίσιο της πολιτικής συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών, στο Creta Maris Convention & Golf Resort πραγματοποιείται ένα τριετές ανακαινιστικό σχέδιο, από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά, μέρος του οποίου έχει ήδη υλοποιηθεί και το οποίο ξεκίνησε το χειμώνα του 2008 και εξελίσσεται το 2009.
Μέρος του σχεδίου ανακαίνισης αποτελεί η πλήρης ανακατασκευή και ανανέωση των μπάνιων του κεντρικού κτιρίου, τα οποία θα είναι έτοιμα, όταν το ξενοδοχείο ανοίξει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν, τον Απρίλιο του 2009.
Ένα άλλο σημαντικό μέρος της ανακαίνισής μας, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι, αποτελεί η νεόχτιση πισίνα, με την ξύλινη επίστρωση, με την οποία ο αριθμός των πισίνων ανέρχεται σε τρεις, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την εσωτερική και τις παιδικές πισίνες.
Δημιουργική απασχόληση με καθημερινά προγράμματα γεμάτα διασκέδαση και γνώση περιμένει τους μικρούς φίλους στο ολοκαίνουργιο mini-club και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στην ανανεωμένη παιδική χαρά. Παράλληλα, το mini-club του Creta Maris Convention & Golf Resort προσφέρει τα τεχνολογικά πρότυπα, που τα παιδιά λαμβάνουν στις ημέρες μας στα σχολεία.
Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους πιστούς πελάτες του θρυλικού ξενοδοχείου θα αποτελέσει ο χώρος της υποδοχής, που θα τους εντυπωσιάσει με την πλήρη αλλαγή και τη νέα του διακόσμηση.
Εντατική προετοιμασία γίνεται και στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, καθώς ο εξειδικευμένος αρχιτέκτονας μετατρέπει τους κήπους σε έναν παράδεισο φυτών και χρωμάτων.
Γαστρονομικές απολαύσεις υπόσχονται τα δυο καινούργια εστιατόρια-"Creta Maris' Almira on the Rocks" και το ιταλικό εστιατόριο στο Terra Maris Convention & Golf Resort-που θα λειτουργήσουν το 2009. Οι executive chef, όπως πάντα, θα προσφέρουν με τις δημιουργίες τους γιορτή για τις αισθήσεις, με την υψηλότερη ποιότητα τροφίμων και ποτών.


Πηγή: Δελτίο Τύπου, 10 Φεβρουαρίου 2009, Creta Maris, Terra Maris Convention & Golf Resort