Ιατρική Ανάβαση στην Ηπειρωτική Ελλάδα
από την Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Σημαντικό πρόγραμμα προαγωγής της Υγείας σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη
(06/03/09)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά και ειδικότερα για θέματα που αφορούν στην Υγεία, επεκτείνει το πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση στα Ελληνικά Νησιά» και δημιουργεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το πρόγραμμα «Ιατρική Ανάβαση στην Ηπειρωτική Ελλάδα». Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση μαθητών και κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών της περιφέρειας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.
Το πρόγραμμα, ξεκίνησε στις 23 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει έως τις 26 Μαρτίου 2009 στους νομούς Κιλκίς, Φλώρινας, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Ημαθίας. Ομάδα έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα διασχίσει την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και θα πραγματοποιήσει τα μαθήματα σε 431 μαθητές σχολείων αλλά και κατοίκους των περιοχών αυτών. Επίσης, με το τέλος κάθε επίσκεψης, θα παραδίδεται ενημερωτικό-εκπαιδευτικό υλικό και ατομικό βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και ένα πλήρες φαρμακείο στα σχολεία και τους υπόλοιπους χώρους, όπου θα πραγματοποιείται η εκπαίδευση.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος, «Ιατρική Ανάβαση στην Ηπειρωτική Ελλάδα» το χειμώνα και «Ιατρική Απόβαση στα Ελληνικά Νησιά» το καλοκαίρι, στηρίζει τις νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας σε θέματα Υγείας, την πρόσβαση των κατοίκων στην ενημέρωση για θέματα υγείας & πρόληψης και τη συνεχή εκπαίδευση και στήριξη των νέων της Ελληνικής περιφέρειας.