ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL (02/02/09)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

 

Το σκεπτικό που οδήγησε στη δημιουργία της Πρότυπης Νοσηλευτικής Μονάδας «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL» καθώς και τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο ελληνικό νοσοκομείο παρουσιάστηκαν επίσημα στην εκδήλωση που οργανώθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Μέσα από τις ομιλίες των κ. Μιχάλη Χριστοφορίδη, Πρόεδρο & Δ/νοντα Σύμβουλο του Νέο Αθήναιον MD Hospital και κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου Δ/ντη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νέο Αθήναιον M.D. Hospital αναδείχθηκε με σαφήνεια το όραμα της δημιουργίας ενός νοσοκομείου που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με ανθρώπινο πρόσωπο.
Οι εκτεταμένες επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή μα και σε ανθρώπινο δυναμικό (επιστήμονες ιατρούς και νοσηλευτές) στην περίπτωση του «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL» συμβαδίζουν με το χαμόγελο, την ανθρωπιά και το σεβασμό προς τον επισκέπτη ασθενή, δίνοντας εκείνο που υπήρξε από την πρώτη στιγμή ζητούμενο: ένα νέο στίγμα στη φροντίδα της υγείας.
Το «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL» μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται πως είναι σήμερα ένα από τα λίγα ιδιωτικά Νοσοκομεία που ακολουθούν αυστηρή πολιτική ποιότητας. Έχει δε, όπως αναφέρθηκε και στην εκδήλωση, τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένη νοσηλεία σε περισσότερους από 100 ασθενείς ταυτόχρονα, ενώ επίσης διαθέτει υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας επτά κλινών και επτά Χειρουργικές Αίθουσες εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Πέρα από την πλήρη ανάπτυξη όλων των τμημάτων του Παθολογικού, Χειρουργικού και Παρακλινικού Τομέα και τον εξοπλισμό τους με την πιο σύγχρονη κάθε φορά υποδομή, στο ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL έχουν δημιουργηθεί εξειδικευμένες Μονάδες υψηλής πιστότητας για την Αγγειοχειρουργική-Ενδαγγειακή Χειρουργική, τη Διαβητολογία, την Ενδοσκοπική Χειρουργική ρινός, παραρρινίων και ΩΡΛ, τη Μικροχειρουργική, τη Χειρουργική Παχυσαρκίας, τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την Ορθοπαιδική, την Οφθαλμολογία, την Πλαστική Χειρουργική και τη Χειρουργική Μαστού. Σε καθεμία από τις μονάδες αυτές προσφέρονται σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό και ήρεμο που εγγυάται την άριστη νοσηλεία.
Στο «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΜD HOSPITAL», η όλη διαδικασία από την πρώτη σας επίσκεψη μέχρι την εισαγωγή σας στην κλινική, τη νοσηλεία και την επανεξέτασή σας μετά το εξιτήριο είναι σχεδιασμένη με σκοπό να συναντήσετε ένα οικείο περιβάλλον και να νιώσετε ασφάλεια και ζεστασιά» σημείωσαν οι ομιλητές, επισημαίνοντας επιπλέον πως το Διοικητικό Προσωπικό του νοσοκομείου είναι πρόθυμο και ικανό να αναλάβει τις συναλλαγές του ασθενούς με το Ασφαλιστικό Ταμείο ή την Ιδιωτική Ασφάλειά του, απαλλάσσοντάς τον από την άσκοπη ταλαιπωρία και την ενοχλητική γραφειοκρατία.
Η γενική αίσθηση σε όλους όσους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση στις 23 Ιανουαρίου, ήταν πως, σε μια εποχή που η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση αποτελούν ζητούμενα για κάθε τομέα, προσπάθειες όπως αυτή του «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ MD HOSPITAL» επιτρέπουν σε καθέναν μας βάσιμα να πιστεύει πως το καλύτερο αύριο είναι ήδη εδώ.
Μεταξύ των προσκεκλημένων διακρίναμε τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριο Σαλμά, τους βουλευτές κ. Πέτρο Μαντούβαλο και κ. Γιάννη Κοσμίδη, και πλήθος επιχειρηματιών και γιατρών
H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την συναυλία του γνωστού πιανίστα και συνθέτη Σταύρου Λάντσια, ο οποίος απέδωσε μελωδικά το «όραμα με νότες».




Πηγή: Δελτίο Τύπου 26 Ιανουαρίου 2009, Beluga Associates Α.Ε.