Δελτίο Τύπου - 27/03/2008
Εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο του Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη
(02/06/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 και ώρα 20.00, εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου 5 αστέρων, Grand Hotel Palace από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, παρουσία των εκπροσώπων των αρχών της Θεσσαλονίκης και εκατοντάδων εκπροσώπων του τουριστικού κόσμου.
Το νέο συνεδριακό, επένδυσης πέντε εκατομμυρίων ευρώ, έχει χωρητικότητα 1.500 συνέδρων και έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου χωρητικότητας 1.800 συνέδρων.  Το ξενοδοχείο με 265 πολυτελή δωμάτια και σουίτες μετατρέπεται πλέον στο μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο πόλης της Βόρειας Ελλάδας, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την ταυτόχρονη φιλοξενία 5-15 μεγάλων εκδηλώσεων με τις ανάλογες ανέσεις 5 αστέρων. Η κατασκευή του ξενοδοχείου που εγκαινιάστηκε το 2004, αποτέλεσε επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1997 ο όμιλος επενδύσεων Σεραφείμ Δεδέογλου δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο του ξενοδοχείο 4 αστέρων, το Mediterranean Palace Hotel, με επένδυση 12 εκ. ευρώ.
Μιλώντας στα εγκαίνια, ο κ. Δεδέογλου αποκάλυψε ότι όλες οι επενδύσεις που έγιναν ως σήμερα, πραγματοποιήθηκαν με 100% κεφάλαια του Ομίλου χωρίς επιδότηση ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του και όλα τα στελέχη της επιχείρησης για τη συμπαράσταση και συνεργασία τους.