Σκυταλοδρομία Μοτοσικλετιστών για την Εθελοντική Αιμοδοσία και στην Πελοπόννησο (02/06/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

To Κιάτο, την Αρχαία Σικυώνα, το Ξυλόκαστρο, την Πάτρα, τον Πύργο,  την Αρχαία Ολυμπία και το Λάλα Δήμου Φολόης επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαΐου περισσότεροι από 200 μοτοσικλετιστές και μέλη του Συλλόγου μας μεταφέροντας ένα «Μήνυμα Αγάπης για την εθελοντική αιμοδοσία».
Η επίσκεψη στις περιοχές αυτές της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σκυταλοδρομίας, που διοργανώνει σε δήμους όλης της χώρας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με λέσχες μοτοσικλετιστών για τη διάδοση του μηνύματος της ύψιστης αυτής μορφής εθελοντισμού.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Γραμμένος παρέδωσε στους δημάρχους Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου, Πάτρας, Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης, τη σκυτάλη ζητώντας τους να βοηθήσουν και οι ίδιοι στη διάδοση αυτού του μηνύματος.
Να σημειωθεί, ότι η σκυταλοδρομία πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά.
Η πρώτη φάση της φετινής σκυταλοδρομίας πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου με αφετηρία το Υπουργείο Υγείας και προορισμό τους δήμους Γαλατσίου, Χαλανδρίου και Κηφισιάς.
Η σκυταλοδρομία θα συνεχιστεί για φέτος ως τα μέσα Ιουλίου, ενώ στόχος μας είναι να πραγματοποιηθεί και τα επόμενα χρόνια μέχρι να μεταφερθεί το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Χώρας μας.