Δελτίο Τύπου: Συνεργασία Stratcom και Pfizer Hellas (29/02/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Νέα συνεργασία έχει ξεκινήσει η εταιρία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας STRATCOM με μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται παγκόσμια, αλλά και Νο1 φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, την Pfizer Hellas.
Η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2008 και περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την εφαρμογή πλάνου Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων για τη Pfizer, τόσο σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας, όσο και σε επίπεδο Media Relations, οργάνωσης και επιμέλειας εκδηλώσεων.
Ο κος Δημήτρης Γκότσης, Scientific & Public Affairs Director της Pfizer Hellas, δήλωσε για τη νέα συνεργασία της Pfizer Ηellas με τη Stratcom: «Πιστεύουμε πως μέσα από αυτή τη συνεργασία θα έχουμε μια επιτυχή για τους στόχους της εταιρείας μας υποστήριξη στα σημαντικά θέματα που αφορούν στην κατάρτιση και υλοποίηση στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας και Media Relations».
Ο κος Σωτήρης Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Stratcom, σχολίασε: «Ο τομέας των φαρμακευτικών εταιρειών στην Ελλάδα και παγκοσμίως παρουσιάζει ανοδική πορεία και είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με την Pfizer, τη Νο 1 φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες παγκόσμια».

Σχετικά με την Pfizer Hellas
Η Pfizer ιδρύθηκε το 1849 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 85 χώρες, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς, είναι προσηλωμένη στην αναζήτηση νέων φαρμάκων και θεραπειών στοχεύοντας τόσο στη θεραπεία, όσο και στην πρόληψη ασθενειών.
Η Pfizer, με αφετηρία το όραμά της «Εργαζόμαστε για έναν υγιέστερο κόσμο», θέτει ως προτεραιότητα την έγκαιρη διάθεση και πρόσβαση των καινοτόμων θεραπειών στους ασθενείς που τις έχουν ανάγκη.

Σχετικά με τη Stratcom
Η Stratcom, εταιρία του Ομίλου Εταιριών Civitas Ketchum, εξειδικεύεται στο χώρο της Στρατηγικής, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και δραστηριοποιείται από το 2002. Καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που είναι αναγκαίες για την επικοινωνιακή επιτυχία των πελατών της, αξιοποιώντας τη συσσωρεμένη και εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών και των συνεργατών της, με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Στο portfolio της Εταιρίας συμπεριλαμβάνονται Εταιρίες Ιδιωτικού Τομέα, Υπουργεία, Επιμελητήρια, Οργανισμοί, Επαγγελματικές Ενώσεις, Νομαρχίες και Δήμοι απ' όλη τη χώρα.