Το EΥΡΗΚΑ Μασσαλίας ανοίγει δρόμους στην κινητή μονάδα μαστογράφου
της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας
(16/10/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

- Μισό ευρώ από κάθε αγορά μας κάνει δώρο ζωής σε χιλιάδες γυναίκες, κάθε χρόνο.

Μας ταξιδεύει στον κόσμο των αισθήσεων, με τα υπέροχα αρώματά του, και ταξιδεύει την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζει τα ρούχα μας, αλλά κι εμάς τις ίδιες. Το αγαπάμε, επειδή μας έχει μάθει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Για μία ακόμη φορά, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας ανοίγει το δρόμο και μας καλεί, για έναν ολόκληρο μήνα, να βοηθήσουμε μαζικά την προσπάθεια για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας. Από την 1η έως τις 31 Οκτωβρίου 2008, με κάθε αγορά προϊόντων της οικογένειας ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας, θα διατίθεται μισό ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, για τη λειτουργία της κινητής μονάδας μαστογράφου.
Για τρίτη φορά, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας «συνταξιδεύει» και υποστηρίζει τη λειτουργία της κινητής μονάδας μαστογράφου, ένα στόχο ζωής για την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, που έγινε πραγματικότητα χάρις στη θερμή συμμετοχή όλων μας. Στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της, η κινητή μονάδα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 7.000 δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες άνω των 40 ετών, σε 60 Δήμους της Ελλάδας.
Πολλές γυναίκες από αυτές, πρώτη φορά στη ζωή τους είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν με μαστογραφία, γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρωτοβουλία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της ΕΥΡΗΚΑ. Πριν από λίγες ημέρες, η κινητή μονάδα ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στις πυρόπληκτες περιοχές του Ν. Ηλείας. Εκεί, οι γυναίκες που έχουν δοκιμαστεί σκληρά από τις περυσινές πυρκαγιές και τον πρόσφατο σεισμό, ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα για δωρεάν μαστογραφία, ενέργεια που τις «όπλισε» με αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να μην νιώθουν «ξεχασμένες» και να προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο.
Η κινητή μονάδα μαστογράφου είναι το πιο ισχυρό μέσο, που συμβάλλει ουσιαστικά στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και, ταυτόχρονα, μία προσπάθεια που πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε, ώστε κάθε γυναίκα να έχει δικαίωμα στην έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.
Από την 1η Οκτωβρίου, και για έναν ολόκληρο μήνα, αγοράζουμε το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας (υγρό ή σκόνη πλυντηρίου, σε τρία υπέροχα αρώματα), ίσως και λίγο περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε, επειδή με μισό ευρώ δίνουμε αξία στην ίδια τη ζωή. Και αυτή τη φορά, μαζί με την ΕΥΡΗΚΑ και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, βοηθάμε την κινητή μονάδα μαστογράφου να φτάσει ακόμη πιο μακριά, ανοίγοντας νέους δρόμους στην έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου 6 Οκτωβρίου 2008, INTERACT Business Relations