Ένα ακουστικό βαρηκοΐας Ολυμπιακών επιδόσεων
από την Εarcare - Βοηθήματα Ακοής
(22/07/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Για πρώτη φορά ένα τόσο ισχυρό ακουστικό σε τόσο μικρή διάσταση. Η εταιρία Earcare - Βοηθήματα Ακοής παρουσιάζει το νέο ακουστικό βαρηκοΐας HYPE. Το νέο - σχεδόν αόρατο - ακουστικό δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους που παρουσιάζουν σοβαρή ακουστική μείωση να αποκαταστήσουν την ακοή τους σε σχεδόν φυσιολογικά επίπεδα!
Τα νέα υπερσύγχρονα ακουστικά βοηθήματα HYPE αναπτύχθηκαν μετά από πολύχρονες έρευνες και δοκιμές από τα εξειδικευμένα εργαστήρια της Audioservice Γερμανίας και επιτυγχάνουν απόδοση έως 70dB σε μέγεθος MC/CIC. Ιδανικά για σοβαρές έως πολύ σοβαρές παθήσεις ακοής, εξαιρετικά διακριτικά, προσαρμόζονται άνετα στο αυτί και οδηγούν τους ήχους κατευθείαν στο εσωτερικό χωρίς απώλειες. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ακουστικά βαρηκοΐας, η «έξυπνη» τεχνολογία των ακουστικών Hype, εξασφαλίζει την επιθυμητή ένταση του ήχου στον χρήστη χωρίς θορύβους και σφυρίγματα.
Η εταιρία Earcare - Βοηθήματα Ακοής, επί σειρά ετών χορηγός του αθλητή της Εθνικής Ομάδας Κωφών του Tae Kwo Do, κ. Σταύρου Ρενιέρη, προσέφερε στον Έλληνα Ολυμπιονίκη τα νέα ακουστικά HYPE. Ο Κωνσταντίνος Γαλιώτος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε "Ευχόμαστε στον Σταύρο καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες, με ένα υπερσύγχρονο ακουστικό βαρηκοΐας πραγματικά Ολυμπιακών επιδόσεων!".
Η ακοή του Αθλητή της Εθνικής ομάδας κωφών περιγράφεται από το ακοόγραμμά του ως μια ιδιαίτερα σοβαρή αμφοτερόπλευρη βαρηκοΐα σε επίπεδα κώφωσης με υπολειμματική ακοή στις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες. Μέχρι σήμερα ο Σταύρος χρησιμοποιούσε ακουστικά πίσω από το αυτί, καθώς δεν υπήρχε μια πιο διακριτική λύση που θα μπορούσε να καλύψει την πάθησή του. Ο ίδιος αμέσως μετά την εφαρμογή των συσκευών στην ακοή του, δήλωσε τον ενθουσιασμό του για τα νέα ακουστικά HYPE: "Είναι απίστευτη η διαφορά! Ένα τόσο μικροσκοπικό ακουστικό βαρηκοΐας είναι ταυτόχρονα τόσο ισχυρό χωρίς σφυρίγματα και θορύβους. Η νέα αυτή τεχνολογία βελτίωσε αισθητά την ακοή μου αλλά και την ζωή μου. Είμαι απλά ενθουσιασμένος!"
Για την Ελλάδα ο επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ακουστικών βοηθημάτων HYPE είναι η EARCARE (Βερανζέρου 22, Ομόνοια, Τηλ.: 210-5220.747) απ' όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την δυνατότητα κάλυψης της πάθησης τους από τις λύσεις HYPE. Ειδικά για ιατρούς ΩΡΛ παρέχεται πλήρης ιατροτεχνολογική ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα των σύγχρονων ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας.
Από το 1980, μέχρι και σήμερα, η εταιρία EARCARE - Βοηθήματα Ακοής σταθερά προσανατολισμένη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που αφορούν την ακοή προσφέρει κατά αποκλειστικότητα προϊόντα από τους κορυφαίους διεθνείς Οίκους Ευρώπης και Αμερικής. Μικροσκοπικά και αθέατα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε πάθηση και δυσκολία ακοής.


Εικόνα 1. Το νέο ισχυρό ακουστικό HYPE από την Earcare - Βοηθήματα ακοής.


Εικόνα 2. Το πεδίο κάλυψης των νέων ακουστικών βαρηκοΐας HYPE της Earcare - Βοηθήματα ακοής.


Εικόνα 3. O αθλητής του TAE KWON DO κ. Σταύρος Ρενιέρης.


Εικόνα 4. O αθλητής Σταύρος Ρενιέρης με τον εμβιοϊατρικό μηχανικό της Earcare.


Εικόνα 5. Το ακοόγραμμα του αθλητή.