Νέες μελέτες για το Femarelle στο
«13ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικολογίας και Ενδοκρινολογίας»
(09/06/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Ξεχωριστή θέση στην παρουσίαση των πρωτοποριακών μεθόδων αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης κατέλαβε το Femarelle της Lavipharm στο 13ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικολογίας και Ενδοκρινολογίας, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία. Το Femarelle, το μοναδικό φυτικό σκεύασμα που δρα ως SERM (Εκλεκτικός Τροποποιητής Οιστρογονικών Υποδοχέων), έτυχε μιας ιδιαίτερα θετικής υποδοχής στο ειδικό ιατρικό συμπόσιο το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 γιατροί από όλο τον κόσμο. Λόγω της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης του, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της σύγχρονης γυναίκας, καθώς δεν εμφανίζει παρενέργειες σε ζωτικά όργανα, όπως μπορεί να συμβαίνει με άλλα σκευάσματα, και προλαμβάνει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των οστών.
Κατά τη διάρκεια του συμποσίου προβλήθηκαν σημαντικές επιστημονικές μελέτες και στατιστικά στοιχεία για το σκεύασμα, που έχουν δημοσιευθεί στα πιο αξιόπιστα περιοδικά του ιατρικού χώρου.
Συγκεκριμένα, το Femarelle αποδεδειγμένα:
- Μειώνει τις εξάψεις στο 76% των γυναικών.
- Μειώνει τους πονοκεφάλους στο 68% των γυναικών.
- Απομακρύνει τους πόνους στις αρθρώσεις στο 70% των γυναικών.
- Δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.
- Αποτελεί ιδανική αγωγή για μακροχρόνια χορήγηση.

Μερικές από τις ευεργετικές δράσεις του προϊόντος που παρουσιάστηκαν στο συμπόσιο είναι:
1. Ενίσχυση της οστεοπλαστικής δραστηριότητας.
2. Αποτροπή της διάδοσης καρκινικών κυττάρων στο μαστό.
3. Αποφυγή προβλημάτων θρομβώσεων. Το Femarelle μπορεί να χορηγηθεί σε περιπτώσεις γυναικών με ιατρικό ιστορικό στις θρομβώσεις.
4. Διατήρηση του πάχους του ενδομητρίου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δρ. I. Yoles, Διευθυντής της Κλινικής Εμμηνόπαυσης, του «The Center for Women's Health, Ashdod», αναφερόμενος στις κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τη δράση του προϊόντος: «Το Femarelle έχει ισχυρό προφίλ ασφάλειας που καταγράφεται σε συνεχείς κλινικές έρευνες για περισσότερο από 8 χρόνια, αφότου κυκλοφόρησε. Με την αγωγή Femarelle δεν διαπιστώνεται αλλαγή της ορμονικής συμπεριφοράς (δεν επηρεάζεται το ορμονικό προφίλ του αίματος και η θυρεοειδοτρόπος ορμόνη) ή παρενέργειες στο ήπαρ και το νεφρό».