Πρωτοποριακή μέθοδος στερεοτακτικής βιοψίας μαστού
<<< Προηγούμενη σελίδαΟ καρκίνος του μαστού αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες της εποχής μας. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά, πως βάσει έγκυρων ιατρικών στατιστικών μελετών, κάθε χρόνο 4.500 νέες περιπτώσεις καρκίνου μαστού διαπιστώνονται στη χώρα μας, ενώ πάνω από 1.000 γυναίκες χάνουν τη ζωή τους ετησίως λόγω της συγκεκριμένης νόσου.
Σημείο κλειδί στην αντιμετώπιση του προβλήματος αποτελεί η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση των καλοηθών αλλοιώσεων στο μαστό της ασθενούς.
Το μαιευτήριο ΛΗΤΩ συμβάλει δραστικά με μια νέα επαναστατική μέθοδο, προσφέροντας στον ελληνικό ιατρικό χώρο το ROBOLITE, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό ηλεκτρονικό σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας μαστού με μηχανισμό καθοδήγησης της βελόνας, το οποίο είναι το μοναδικό στον χώρο της ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα.
Η εφαρμογή των τρισδιάστατων στερεοτακτικών τεχνικών απεικόνισης, οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι και ο εξαιρετικός σχεδιασμός του ROBOLITE καθιστούν το σύστημα έναν ισχυρό υπερασπιστή των γυναικών στην μάχη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον πολύτιμο συνεργάτη των ιατρών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια λήψη κυττάρων, βιοψίες και προεγχειρητικό εντοπισμό μη ψηλαφητών αλλοιώσεων.

 


ΗΟΜΕPAGE