Πρωτοπορία στην Οφθαλμολογία η πιστοποίηση με ΙSO 9001
<<< Προηγούμενη σελίδα


To Oφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., Βασ. Σοφίας 64, το πρώτο ιδιωτικό Οφθαλμολογικό Κέντρο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1986, πιστοποιήθηκε με ISO 9001 για τις προσφερόμενες ιατρικές του υπηρεσίες στο χώρο της Οφθαλμολογίας. Μετά από επιτυχή ολοκλήρωση της επιθεώρησης, που πραγματοποιήθηκε από το διεθνή φορέα πιστοποίησης BM Trada, το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. είναι το πρώτο οφθαλμολογικό κέντρο που απέκτησε πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001.
Έχοντας την ποιότητα ως πρώτη προτεραιότητα στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. φροντίζει για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων. Στους χώρους του, λειτουργούν τμήματα καταρράκτη, γλαυκώματος, μυωπίας - Excimer Laser, πλαστικής χειρουργικής, αμφιβληστροειδούς, παιδοφθαλμολογίας - στραβισμού και πλήρους οφθαλμολογικού check-up. Σε ένα άνετο, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, οι ασθενείς του Οφθαλμολογικού Κέντρου Αθηνών παίρνουν υπεύθυνες απαντήσεις και συμβουλές για κάθε οφθαλμολογικό πρόβλημα.
Η πιστοποίηση στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών της εφαρμογής ενός αποτελεσματικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας, όπως το ΙSO 9001, στηρίχτηκε στο τρίπτυχο "Ποιότητα - ΄Ελεγχος - Αποτελεσματικότητα" και βασίστηκε:
- Στην άριστη κατάρτιση της ιατρικής του ομάδας και στη συλλογική δουλειά των συνεργατών του.
- Στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του, που αποτελείται από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία συνεχώς ανανεώνονται, ακολουθώντας την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας.
- Σε πρωτοποριακές δραστηριότητες, όπως η τηλεϊατρική, που πρώτο το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών εφήρμοσε στον τομέα της οφθαλμολογικής διάγνωσης και επιστημονικής συνεργασίας.


OΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.


ΗΟΜΕPAGE