Εορτασμός 30 χρόνων λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (25/01/10)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ
SOCIETE HELLENIQUE de SENOLOGIE
SENOLOGIC HELLENIC SOCIETY

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας γιόρτασε τα 30 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς της στην Ελληνική Κοινωνία με εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε μαζί με την παρουσίαση αναμνηστικού φωτογραφικού Λευκώματος την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής.
Η Εκδήλωση τέλεσε υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυρίου Κάρολου Παπούλια. Την παρουσίαση του Λευκώματος πραγματοποίησαν οι κάτωθι:
- Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, ε. Καθηγήτρια, Γυναικολόγος-Μαστολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα: «Το Χρονικό της Εταιρείας»
- Μιχάλης Φιλιππάκης, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής, τ. Πρόεδρος της Εταιρείας, εκ μέρους των διατελεσάντων Προέδρων της Εταιρείας
- Νίκη Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους των τιμηθέντων από την Εταιρεία
- Αριστείδης Αντσακλής, Καθηγητής-Διευθυντής Α' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Αλεξάνδρας, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών
- Aurelio Picciocchi (Ιταλία), Καθηγητής Χειρουργικής Καθολικού Πανεπιστημίου Ρώμης «Gemelli», εκ μέρους της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (S.I.S.)
- Hans Joachim Frischbier (Γερμανία), Ομότιμος Καθηγητής Γυναικολογικής Ακτινοθεραπείας Πανεπιστημίου Αμβούργου, τ. Αντιπρόεδρος της S.I.S. για την Ευρώπη. Θα ακολουθήσει κύρια Διάλεξη με θέμα «Καρκίνος του Μαστού, μία ιάσιμη νόσος» από τον κ. Χρήστο Παπαδημητρίου, Παθολόγο-Ογκολόγο, Αναπλ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών ΠΓΝΑ Αλεξάνδρα. Η Εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την Παραδοσιακή ορχήστρα «Θρία», Χορωδία και Χορευτική Ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου. Θα ακολουθήσει Δεξίωση, στο φουαγιέ της Αίθουσας «Φίλων της Μουσικής», προς τιμήν των προσκεκλημένων, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ALAPIS.