ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Νέο UPS από την CHLORIDE για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.
( 3/08/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα


Η εταιρεία NIGICO παρουσίασε στην Ελληνική αγορά το νέο μοντέλο της CHLORIDE 80-NETMPR που ήρθε να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής εγκατάστασης. Ιδιαιτέρως ευέλικτο και αξιόπιστο, το νέο 80-NETMPR αποτελεί την ιδανική λύση για κρίσιμες εφαρμογές όπου είναι απαραίτητα η απόδοση, το χαμηλό κόστος επένδυσης, καθώς και η ευκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία. Διατίθεται σε γκάμα ισχύος 30-40KVA, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το 60KVA.
Διαθέτει πολλαπλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως:
- Μεγάλη ανοχή τάσης εισόδου (-25% έως 15%). Οι συσσωρευτές δεν καταπονούνται με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο χρόνος ζωής τους.
- THDi<3%. Λόγω της πολύ χαμηλής τιμής THDi δεν απαιτείται υπερδιαστασιολόγηση Η/Ζ, ενώ η ηλεκτρολογική υποδομή είναι σημαντικά οικονομικότερη (μικρότερες ασφαλιστικές διατάξεις / καλωδιώσεις).
- Συντελεστής ισχύος εισόδου 0,99 & Συντελεστής ισχύος εξόδου 0,9 (leading & lagging).
- Μεγάλη απόδοση που φτάνει έως και το 98% στο Digital Interactive Mode. Η μεγάλη απόδοση εξασφαλίζει οικονομικά οφέλη καθώς μειώνεται αισθητά η κατανάλωση ενέργειας.
- Αυτονομία που φτάνει τα 16min χωρίς απαίτηση επιπλέον ερμαρίου συσσωρευτών.
- Δυνατότητα παραλληλίας με έως και 8 μονάδες UPS. Το UPS μεγαλώνει ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και ελαχιστοποιείται το downtime.
- Advanced Battery Care(ABC) & Battery Management System (BMS). Αυτόματο σύστημα συντήρησης συσσωρευτών που παρατείνει τη ζωή των συσσωρευτών, προσφέροντας οικονομία στη χρήση.
- Vector Control. O ψηφιακός ανυσματικός έλεγχος εγγυάται άμεση εξάλειψη υπερφορτώσεων, διακυμάνσεων συχνότητας, διαταραχών και blackout σε πραγματικό χρόνο.
- Συμβατό με την υπηρεσία LIFE.net. Η επαναστατική υπηρεσία LIFE.net παρέχει δυνατότητα τηλεδιάγνωσης και τηλεσυντήρησης 24/7.

Πηγή: Δελτίο τύπου, 23/07/2009, NIGICO