Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ απoστάσεως μέσω Τηλεφωνίας & Internet - Τηλεγραμματεία ( 1/07/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Η myoffίce προσφέρει Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως μέσω Τηλεφωνίας & Internet / Τηλεγραμματεία («Web Based Secretarial Serνices» - «Virtual Offίce»). Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μέσα από τη χρήση προηγμένης τηλεπικοινωνιακής κοι διαδυκτιακής υποδομής και απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες κ.α.) και μικρές επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Αττική ή και σε όλη την Ελλάδα που δεν έχουν γραμματεία ή έχουν ανάγκη να την ενισχύσουν. Η Τηλεγραμματεία μέσω Internet αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία (για την οποία έχει λάβει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ) αλλά και το βασικό πλεονέκτημα της myoffίce που την κάνει να είναι «το γραφείο σας, κάθε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο»: για πρώτη φορά προσφέρεται η real time χρήση (μέσω Web) που δίνει τη δυνατότητα για πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο - 365 μέρες το χρόνο από οποιονδήποτε υπολογιστή ή / και το ΡDΑ και σύντομα θα γίνει η αναντικατάστατη γραμματέας σας.
Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει η myoffιce είναι η Κάλυψη τηλεφωνικής επικοινωνίας, λήψη και αποστολή fax, email και sms, μεταφράσεις και δακτυλογραφήσεις, ολοκληρωμένη διαχείριση αλληλογραφίας και ταχυδρομικές θυρίδες, δημιουργία εταιρικών εντύπων, υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών, δημιουργία ιστοσελίδας και database, υπηρεσίες καταχώρησης αγγελιών και ισολογισμών και πολλές άλλες.
Η myoffίce έχει σαν στόχο να αποτελέσει πανελλαδικά την ιδανική και αναντικατάστατη γραμματέα για τους πελάτες της με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, ποιοτικών υπηρεσιών και δημιουργικών ιδεών. Ιδανική γιατί παρέχει υψηλής ποιότητας Γραμματειακές Υπηρεσίες, κάθε στιγμή, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά και αναντικατάστατη γιατί παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο σε προσιτό κόστος. Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από σωστή οργάνωση, άμεσες λύσεις, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου σε χαμηλό κόστος, απλά μπείτε στο www.myoffιce.gr ή επικοινωνήστε στο 210 5158500

Πηγή: Δελτίο Τύπου, 18 Ιουνίου 2008, My Office