Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing, για τη διετία 2007-2008 ( 11/06/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Τα Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τις εκστρατείες marketing που ήταν αποτελεσματικές πετυχαίνοντας ή / και υπερβαίνοντας τους στόχους τους.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες Αριστείων:
1. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για φαρμακευτικά προϊόντα ευρείας συνταγογράφησης ή /και εκστρατεία ενημέρωσης κοινού για την υποκείμενη νόσο.
2. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για φαρμακευτικά προϊόντα εξειδικευμένης αγοράς ή /και εκστρατεία ενημέρωσης κοινού για την υποκείμενη νόσο.
Καλούμε λοιπόν όλους εσάς μαζί με την εταιρεία σας που θεωρείτε ότι κάνατε αυτή την περίοδο μια σημαντική προσπάθεια στα παραπάνω πλαίσια, για να προωθήσετε τα εκλεκτά φαρμακευτικά προϊόντα σας και επιτύχατε τους στόχους σας να υποβάλετε συμμετοχή στον μοναδικό διαγωνισμό που γίνεται για αυτό το σκοπό στην Ελλάδα: τα Αριστεία Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ της ΕΕΦΑΜ.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής πρέπει να παραδοθούν ή να σταλούν ταχυδρομικά στα γραφεία της ΕΕΦΑΜ: Τζαβέλα 42Β, 15451, Νέο Ψυχικό, ή να σταλούν ηλεκτρονικά: eefam@otenet.gr, το αργότερο έως και την 30η Ιουνίου
Επίσης η τελευταία προθεσμία υποβολής του πλήρους φακέλου παρουσίασης της υποψηφιότητας είναι η 30η Οκτωβρίου 2009

Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό έντυπο των Αριστείων

Εδώ μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε για συμπλήρωση την αίτηση συμμετοχής

 

Πηγή: 1 Ιουνίου 2009, ΕΕΦΑΜ