Νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Ο.Σ.Α. ( 29/05/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής , εξελέγη ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Συλλόγου και μέλος της Γ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Κρανιάς, μετά την παραίτηση του κ. Αθανασίου Κατσίκη , λόγω εκλογής του στην θέση του προέδρου της Ε.Ο.Ο.
Μετά την εκλογή του νέου προέδρου η σύνθεση του προεδρείου του Δ.Σ. του Ο.Σ.Α. μετά την από 18/5/2009 απόφασή του διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Κρανιάς
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τζούτζας
Αντιπρόεδρος: Χάρις Καραγκούνη
Γεν. Γραμματέας: Αθανάσιος Υφαντής
Ταμίας: Ταξιάρχης Γεωργαντάς

Για τον Ο.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ.ΚΡΑΝΙΑΣ                                              ΑΘΑΝ.ΥΦΑΝΤΗΣ


Βιογραφικό Σημείωμα Δημητρίου Η. Κρανιά

Γεννήθηκε το 1960 στο Ναύπλιο και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε ως άμισθος βοηθός στις Κλινικές Εξακτική, Ακτινοδιαγνωστική και Γναθοχειρουργική της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιευμένες εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά. Συμμετείχε στην ομάδα έρευνας για τον υπερπληθωρισμό του οδοντιατρικού επαγγέλματος η οποία εκδόθηκε ως εγχειρίδιο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής. Συμμετείχε ως ομιλητής σε όλες τις Επαγγελματικές Συνόδους του Ο.Σ.Α. Ως φοιτητής ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ. και εκπρόσωπος του Συλλόγου σε διάφορους τομείς. Είναι πέντε φορές εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Στον Ο.Σ.Α. έχει διατελέσει Ταμίας, Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.
Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Οδοντιάτρων (Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία). Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής στις τελευταίες Εθνικές εκλογές. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα από το 1987. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ρομίνα Αναστασοπούλου και έχει τρία παιδιά.


Πηγή: Δελτίο Τύπου, 21 Μαΐου 2009, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής