Στην καρδιά της διατροφής μας ( 27/05/09 )

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών με τον τίτλο "Στην καρδιά της διατροφής μας" πραγματοποιούν για το μήνα Μάιο τα αλλαντικά με ελαιόλαδο Εν Ελλάδι της γνωστής κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farm.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, επιστημονική ομάδα διαιτολόγων-διατροφολόγων ενημερώνει σε κεντρικά καταστήματα super market στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τους καταναλωτές, για τη σημασία υϊοθέτησης μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, καθώς και για την καινοτομία των αλλαντικών Εν Ελλάδι, η οποία βασίζεται στην υποκατάσταση κορεσμένου (ζωικού) λίπους με εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο.
Θέλοντας να ενημερώσουν για τη σημασία επιλογής «καλών» λιπαρών για την καρδιά όπως το ελαιόλαδο, σε κάθε γεύμα της ημέρας, τα αλλαντικά Εν Ελλάδι συμμετείχαν στη διήμερη ενημερωτική γιορτή για το πρωινό "Breakfast Festival", η οποία πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Οι επισκέπτες του περίπτερου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να εντάξουν στο πρωινό τους γευστικές επιλογές που παράλληλα προσφέρουν ενέργεια και δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό. Η καμπάνια "Στην καρδιά της διατροφής μας" θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της εταιρίας στο 2o Πανελλήνιο Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Σύγχρονος Τρόπος Ζωής & Πρόληψη Καρδιαγγειακών & Μυοσκελετικών Παθήσεων». Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η εταιρία Creta Farm και τα αλλαντικά με ελαιόλαδο Εν Ελλάδι διοργανώνουν Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα «Μεσογειακή διατροφή: συζήτηση με το κοινό». Παράλληλα, στον πεζόδρομο κάτω από το Macedonia Palace, διαιτολόγοι - διατροφολόγοι θα πραγματοποιούν μετρήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο, σχετικά με το δείκτη μάζας σώματος και το ποσοστό σωματικού λίπους, ενώ θα παρέχουν συμβουλές ισορροπημένης διατροφής. Η Creta Farm, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο καθετοποιημένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στην Αμερικανική αγορά. Στόχος της Creta Farm είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.


Εικόνα 1. Συμμετοχή της Creta Farm στο Breakfast Festival.


Εικόνα 2. Η διατροφολόγος στο stand της Creta Farm ενημερώνει τους καταναλωτές στο super market.


Εικόνα 3. Τα προϊόντα Εν Ελλάδι Gourmet ζαμπόν μπούτι και φιλέτο γαλοπούλα που φέρουν την αναγνώριση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία.

 


Πηγή: Δελτίο Τύπου, 18 Μαΐου 2009, Politics