Εξαιρετική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιατικής πίτας στο Κέντρο Υγειας Κλειτορίας (22/01/09)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

 

Μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε (15/1/2009) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο χώρο εκδηλώσεων του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας. Συγκεκριμένα παρουσία πλήθους κόσμου (άνω των 70 ατόμων) ο πατήρ Νικόλαος Παπαϊωάννου ευλόγησε τις δύο μεγάλες (μία για το προσωπικό και μία για τους καλεσμένους) χειροποίητες βασιλόπιτες, ευχόμενος καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο των αγαθών υπηρεσιών που προσφέρει το Ίδρυμα με Δ/ντη τον Dr Νικόλαο Ραζή σε ολόκληρη την περιοχή.
Παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων εκπρόσωποι από τρείς Δήμους που καλύπτει υγειονομικά το Κέντρο Υγείας, δηλαδή Κλειτορίας (Αντιδήμαρχοι Δουκλιάς - Καρράς - Παλυβός & Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ντέντες), Αρροανίας (Αντιδήμαρχος Τσονωνάς), Παΐων (Αντιδήμαρχος Μακαρίτης), το Τοπικό Συμβούλιο Λευκασίου (Πρόεδρος Μπερτσουκλής), ο Διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος (Σαρλάς), της εκπαιδευτικής κοινότητας Κλειτορίας (Δ/ντης Δημοτικού Σχολείου Σιέττος - Δ/ντρια Γυμνασίου Παπουτσή - Δ/ντης Λυκείου Δακορώνιας μαζί με καθηγητές και δασκάλους), οι φαρμακοποιοί Κλειτορίας και Δάφνης, καθώς και το σύνολο των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας και των επτά Περιφερειακών του Ιατρείων.
Ευχητήρια εγκωμιαστικά μηνύματα απέστειλαν ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων (Άρης Σπηλιοτόπουλος), ο Υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών (Μιχάλης Μπεκίρης), και Βουλευτές Αχαΐας (Νίκος Παπαδημάτος, Νατάσα Ράγιου - Μεντζελοπούλου, Μιλτιάδης Βέρρας, Κώστας Σπηλιόπουλος) τα οποία και αναγνώστηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις προσφωνήσεις των επισήμων όσο και στα γραπτά απεσταλμένα μηνύματα των πολιτικών παραγόντων πέρα από τις εγκάρδιες ευχές, εκφράστηκε η αναγνώριση του ιδιαίτερα σημαντικού έργου που επιτελείται από τους εργαζόμενους (Ιατρούς και λοιπό προσωπικό) του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας και επισημάνθηκε η βεβαιότητα ότι αυτό θα συνεχιστεί απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πληθωρική παρουσία στην όλη εκδήλωση του νέου Διοικητού του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Κου Παναγιώτη Καψάλη ο οποίος υποσχέθηκε τη συνέχιση της ευδόκιμης συνεργασίας και της αρωγής του προς το Ίδρυμα.
Από τον Δ/ντη του Κέντρου Υγείας Dr Ν. Χ. Ραζή έγινε απολογισμός των πεπραγμένων σε ακαδημαΐκό - ιατρικό - κοινωνικό - διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο κατά το 2008 και σύντομη παρουσίαση του σχεδιασμού για το 2009. Επίσης προσφέρθηκαν ως δώρα ανάτυπα δημοσιεύσεων επιστημονικών και κοινωνικών μελετών του Ιδρύματος.
'Τυχεροί' με εύρεση του παραδοσιακού φλουριού στάθηκαν οι Δίδα Χαρούλα Τσίπου και ο Κος Αλέκος Μπερτσουκλής. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που οργάνωσαν και προσέφεραν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας για όλους τους παρευρισκομένους.







Πηγή: Δελτίο τύπου, Κλειτορία, 19/01/2009, Κέντρο Υγείας Κλειτορίας