Δελτίο Τύπου
"ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE" (16/05/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Νέο Κέντρο Εφαρμογών Ακοής στον Πειραιά
Άνοιξε στο κέντρο του Πειραιά, Καραολή και Δημητρίου 21 (δίπλα στον ΟΤΕ), νέο κατάστημα 'ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE' όπου σε έναν πρότυπο χώρο,
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη συλλογή ακουστικών βαρηκοΐας και βοηθημάτων στην Ελλάδα.
Τα σύγχρονα και μικροσκοπικά ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρίας, υποβοηθούν την ακοή του χρήστη και του επιτρέπουν να βελτιώσει τόσο την επικοινωνία του όσο και συνολικά τις συνθήκες της καθημερινής κοινωνικής του ζωής.
Η ΜΠΑΚΑΚΟΣ-EARCARE δέχεται συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ για άτομα με δυσκολία μετακίνησης, προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση, επίσκεψη εξειδικευμένου συμβούλου στο σπίτι.
Τα βοηθήματα που προσφέρονται, βελτιώνουν την ακουστική του χρήστη τόσο στον ιδιωτικό χώρο - ακρόαση τηλεόρασης, κουδούνισμα, τηλεφωνική επικοινωνία - όσο και σε δημόσιες εκδηλώσεις όπως θέατρο, ομιλίες, συζητήσεις. Για τις παθήσεις εμβοών (βούισμα του αυτιού) προσφέρεται εξειδικευμένη συλλογή που αντιμετωπίζει ή επικαλύπτει το σύμπτωμα.
Για τις πλέον σοβαρές παθήσεις βαρηκοΐας και κώφωσης, διατίθενται συστήματα ειδοποίησης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανταποκριθούν στο χτύπημα του τηλεφώνου, της πόρτας ή στο κλάμα ενός μωρού.
Η 'ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE' αποτελεί την σύμπραξη δύο καταξιωμένων ονομάτων στο χώρο της υγείας, της εταιρίας Π. ΜΠΑΚΑΚΟΣ Α.Ε. και της EARCARE - Βοηθήματα Ακοής.
Από το 1916, το όνομα ΜΠΑΚΑΚΟΣ, μέσω της λειτουργίας του Φαρμακείου της Ομονοίας, στην Αγ. Κων/νου 3, έχει καταγραφεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού στο πανελλήνιο, ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της άψογης εξυπηρέτησης και των εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας .
Η εταιρία EARCARE - Βοηθήματα Ακοής, με εμπειρία 40 χρόνων, εξειδικεύεται σε πρωτοποριακές λύσεις για άτομα με δυσκολία ακοής, προσφέροντας κατά αποκλειστικότητα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής, αντιμετώπισης εμβοών, καθώς και ομιλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, μπορείτε να καλείτε ώρες καταστημάτων στο τηλ: 210 41 70 400.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν Δελτίο Τύπου, παρακαλούμε καλέστε:
Κα Εύη Ξυλά, Wide Angle Communications, τηλ. 210 7295541-2, E-mail: evi@wideangle.gr

 


Eικόνα 1.
Το νέο κατάστημα ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE στον Πειραιά.


Εικόνα 2. Εσωτερική άποψη του καταστήματος ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE στον Πειραιά.

 

Το μικρότερο ακουστικό βαρηκοΐας με τηλεχειρισμό στην Ελλάδα, από την EARCARE
Μπορεί ένα ακουστικό βαρηκοΐας μικροσκοπικών διαστάσεων να διαθέτει και τηλεχειρισμό; Οι επιστήμονες του, κορυφαίου Γερμανικού Οίκου AUDIOSERVICE και ειδικοί σε θέματα ακουστικής μικροτεχνολογίας, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αθέατο, υπερσύγχρονο ακουστικό, που προσφέρεται για ήπιες έως σοβαρές παθήσεις ακοής και συνοδεύεται με τηλεκοντρόλ για τον χρήστη του!

Η Audioservice, για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα, συνεργάζεται αποκλειστικά με την EARCARE - Βοηθήματα Ακοής.Με διαστάσεις μικρότερες από ένα ρεβίθι, η νέα σειρά "LUXOR2", προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της ακοής του χρήστη. Συνδυάζει ψηφιακές τεχνολογίες που αποκαθιστούν σε συζητήσεις την ευκρίνεια της ακοής και την καθαρότητα των λέξεων. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίζει με διακριτικότητα και ασύρματα τις ακουστικές του προτιμήσεις, με τη βοήθεια ενός μικρού τηλεκοντρόλ.
Στην παρουσίαση της νέας σειράς, ο Κωνσταντίνος Γαλιώτος, διευθύνων σύμβουλος της EARCARE, δήλωσε "Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια επαναστατική λύση ακοής που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντίστοιχη ενός κορυφαίου φακού επαφής με ενσωματωμένη δυνατότητα τηλεχειρισμού. Στόχος μας είναι μέσα από προϊόντα με ενσωματωμένες τεχνολογικές καινοτομίες, να κάνουμε την καθημερινή ζωή των ατόμων με δυσκολία ακοής, όσο γίνεται πιο εύκολη και φυσιολογική."
Είναι χαρακτηριστικό πως η EARCARE ιδρύθηκε το 1980 από ανθρώπους που έχουν βαρηκοΐα και έθεσαν σαν στόχο τους να προσφέρουν τις καλύτερες τεχνολογίες με γνώση και κυρίως ευαισθησία. Σήμερα, η EARCARE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο περισσότερους από 10 κορυφαίους στο είδος τους διεθνείς Οίκους, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται Sennheiser, Αudioservice Γερμανίας, A&M (εμπορικό όνομα της Siemens Audiologische Technik GmbH), Sonic Innovations Aμερικής, Noizfree, Geemarc, Bellman&Symfon κ.α.
Τα νέα βοηθήματα είναι άμεσα διαθέσιμα από την EARCARE (Bερανζέρου 22, τηλ. 210-5220.747) στα κέντρα της σε Αθήνα, Πειραιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας σε όλη την Ελλάδα και στα καταστήματα ΜΠΑΚΑΚΟΣ EARCARE. Οι προσφερόμενες λύσεις καλύπτονται κατά ποσοστό από τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν από το σπίτι τους on-line μια απλή δοκιμή ακοής στην διεύθυνση: www.akoh.gr
Η εταιρία EARCARE - Βοηθήματα Ακοής, με εμπειρία 40 χρόνων, εξειδικεύεται σε πρωτοποριακές λύσεις για άτομα με δυσκολία ακοής, προσφέροντας κατά αποκλειστικότητα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής, αντιμετώπισης εμβοών, καθώς και ομιλίας.

Κεντρική διάθεση προϊόντων EARCARE: Βερανζέρου 22, 10432 Αθήνα και σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LUXOR2 και άλλα ξεχωριστά προϊόντα της EARCARE, καλέστε χωρίς χρέωση: 800 11 800 700 ή μπείτε στο site της εταιρίας: www.akoh.gr


Εικόνα 1.
Καλύτερη ποιότητα ζωής, για άτομα με δυσκολία ακοής, με πρωτοποριακές λύσεις από την Εarcare
.


Εικόνα 2. Με διαστάσεις μικρότερες από ένα ρεβύθι, η νέα σειρά LUXOR2, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της ακοής.