Δελτίο Τύπου: Εγκαίνια νέων γραφείων για το Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) (22/02/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Σε μια λαμπρή τελετή, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) εγκαινίασε τα νέα του γραφεία, παρουσία του υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας συναντήθηκαν με μέλη της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα νέα γραφεία του ΣΦΕΕ και να συνομιλήσουν με τα μέλη του.
Ο κ. Διονύσιος Σπ. Φιλιώτης, Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα και ευχήθηκε στους προσκεκλημένους μια ευτυχισμένη και υγιή χρονιά. «Είμαστε ευτυχείς για τα νέα μας γραφεία γιατί αποτελούν μία από τις εκφράσεις της προσπάθειάς μας για την αναβάθμιση της θέσης και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Συνδέσμου μας. Από τη νέα μας βάση θα μπορέσουμε να δράσουμε αποτελεσματικότερα ως προς την υλοποίηση του οράματός μας για τη θωράκιση της δημοσίας υγείας και να εξασφαλίσουμε στον κλάδο αυτόν τη θέση που του αξίζει στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Στόχος μας θα παραμείνει μέσα από τις θέσεις μας για τα θέματα που έχουμε λόγο, ρόλο και άποψη να συμβάλλουμε στην πρόοδο της κοινωνίας μας, στην πρόοδο της χώρας μας».
Τα εγκαίνια τέλεσε κόβοντας την κορδέλα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε στο ΣΦΕΕ να είναι καλορίζικα τα καινούρια του γραφεία και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Οι νέες αυτές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΣΦΕΕ αντικατοπτρίζουν το γενικότερο πνεύμα που διακρίνει τον φαρμακευτικό κλάδο για γρήγορους ρυθμούς αναβάθμισης στις υπηρεσίες και τις υποδομές του». Ο κ. Αβραμόπουλος συνέχισε συγχαίροντας το ΣΦΕΕ για την έντονη δραστηριότητά του και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει, όπως η πρόσφατη παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας, ζητώντας «Μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους τους αρμόδιους φορείς της Υγείας προκειμένου να μείνει πίσω οτιδήποτε έχει επισκιάσει το καλό κλίμα μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προς όφελος της υγείας».
Τα νέα γραφεία του ΣΦΕΕ βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας 280 και Αγρινίου 3 στο Χαλάνδρι. Ο αρχιτέκτων εμπνεύστηκε το σχεδιασμό τους από το γράμμα f του λογοτύπου, διαμορφώνοντας τον κεντρικό διάδρομο των γραφείων στο σχήμα του συγκεκριμένου γράμματος, θυμίζοντας σε κάθε επισκέπτη το όραμα του ΣΦΕΕ για τη διασφάλιση της άμεσης πρόσβασης όλων των πολιτών σε όλα τα ποιοτικά, επώνυμα φάρμακα στο πλαίσιο του σύγχρονου συστήματος υγείας και με πλήρη εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας.

ΣΦΕΕ
Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος
Λ. Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, 152 32 Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 6891 101 Fax : 210 6891 060
Ε mail: sfee@sfee.gr
Eπισκεφτείτε το site του ΣΦΕΕ στο www.sfee.gr


Εικόνα 1. Από αριστερά διακρίνονται ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Διονύσιος Σπ. Φιλιώτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ κ. Φώτης Μαγγαλούσης.