ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά του Ομίλου Εταιριών Galenica
(23/12/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

 

Για μια ακόμη χρονιά ο Φαρμακευτικός Όμιλος Εταιριών Galenica AE (Olvos Science, Varelas, Techline), διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων, με τίτλο «Παιδική Γιορτή Χριστουγέννων με τις Ελληνικές Μαριονέτες». Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Τhe Mall Athens, στην κινηματογραφική αίθουσα 4 του Village Cinema, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008. Κατά την διάρκειά της τα παιδιά του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου Galenica, διασκέδασαν με την ψυχή τους, παρακολουθώντας από το Ινστιντούτο Ψυχαγωγίας του Παιδιού «Ελληνικές Μαριονέττες» δύο παραστάσεις μαριονεττών, «Το μυστικό του Αϊ- Βασίλη» και τον «Κρυμμένο Θησαυρό».
Το Ινστιτούτο Ψυχαγωγίας του Παιδιού και οι Ελληνικές Μαριονέττες, αποτελούν το πρώτο και μεγαλύτερο θέατρο μαριονεττών στην Ελλάδα, και δημιουργήθηκε το 1960 με ονομασία «Ελληνικές Μαριονέτες», από το Φραγκίσκο Καλαϊτζάκη. Σήμερα, οι υιοί του Δημήτρης (Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχαγωγίας του Παιδιού) και Μανώλης Καλαϊτζάκης, συνεχίζουν το σπουδαίο έργο του πατέρα τους, με την αγάπη και το αίσθημα ευθύνης που τους δίδαξε, καλύπτοντας επί 48 χρόνια όλη την Ελλάδα. Η επιλογή του Ινστιτούτου Ψυχαγωγίας του Παιδιού, ως συνεργάτη του Ομίλου Εταιριών Galenica στην εκδήλωση, δεν είναι τυχαία. Υπήρξε η ιδανικότερη, κυρίως λόγω της ποιότητάς και της Εκπαιδευτικής - Πολιτιστικής Δράσης του Ινστιτούτου Ψυχαγωγίας του Παιδιού, η οποία εστιάζεται στην προσφορά προς την Ελληνική Κοινωνία και το Παιδί. Πρόκειται για μια υγιή και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που συνάδει με τον τρόπο σκέψης και δράσης της Διοίκησης του Φαρμακευτικού Ομίλου Galenica, που επί 35 περίπου έτη παραμένει σταθερά στο πλευρό του ανθρωπίνου δυναμικού του, το οποίο και αντιλαμβάνεται ως πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι του.
Από τη γιορτή δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης, ο οποίος μετά το πέρας των παραστάσεων πρόσφερε πολλές εκπλήξεις και δώρα στα παιδιά χαρίζοντάς τους ακόμη μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμα χρονιά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς και παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο τέλος της εκδήλωσης η Διοίκηση του Ομίλου ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο νέο έτος.

Πηγή: Δελτίο Τύπου 22 Δεκεμβρίου 2008, GALENICA AE.