Ομαδική Συνταξιοδοτική Ασφάλιση INTERAMERICAN για το προσωπικό της εταιρείας MEDTRONIC (25/11/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Η Διοίκηση της γνωστής εταιρείας MEDTRONIC σε συνεργασία με την INTERAMERICAN αποφάσισε να προσφέρει ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα στο ανθρώπινο δυναμικό της, εκφράζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την αναγνώριση της μεγάλης συμβολής του προσωπικού της στην ανάπτυξη της.
Η MEDTRONIC είναι παγκοσμίως ηγέτης στην ιατρική τεχνολογία εξειδικευμένων μηχανημάτων και εμφυτευμάτων, απασχολεί 40.000 περίπου εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο και δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Η εταιρεία επέλεξε την INTERAMERICAN εκτιμώντας την αξιοπιστία της, αλλά και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια τον τομέα των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων.
Η υπογραφή του νέου συμβολαίου συνεργασίας έγινε στα γραφεία της MEDTRONIC. Παρευρέθηκαν οι: Τιμολέων Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Νίκας, Οικονομικός Διευθυντής και Έφη Βαλλιανάτου, Human Resources Generalist από την MEDTRONIC και οι: Ανδρέας Παναγιώτου, Διευθυντής Ομαδικών Συνταξιοδοτικών, Τάσος Δημητρίου, Υποδιευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών & Corporate Business , Αρετή Κολοκυθά, Ασφαλιστική Σύμβουλος του Γραφείου Πωλήσεων και Δ. Φαραντούρη από την INTERAMERICAN.

Πηγή: Δελτίο Τύπου του Ομίλου INTERAMERICAN, 18 Νοεμβρίου 2008