Το πρώτο multimedia ακουστικό βαρηκοΐας
Επαναστατικό ακουστικό βαρηκοΐας "TOP" της Audioservice από την Earcare
(18/11/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Επανάσταση στην υποβοήθηση της ακοής δημιουργεί το νέο ψηφιακό ακουστικό βαρηκοΐας "TOP", του γερμανικού Οίκου Audioservice, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Ακοολογίας στη Γερμανία (EUHA) και είναι άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
Με ένα μικροσκοπικό μέγεθος, μόλις 15mm, το αθέατο βοήθημα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί, μέσω τηλεχειριστηρίου, με κάθε συσκευή ήχου και επικοινωνίας χωρίς καλώδια! Μέσω της συσκευής Mobile Connect οι ηχητικές πληροφορίες μεταφέρονται απευθείας στο ακουστικό βαρηκοΐας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Έτσι, σας επιτρέπει να επιλέγετε και να συνδέεστε ασύρματα με κάθε ηχητική πηγή -όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, ηχοσύστημα, i-pod ακόμα και κινητό τηλέφωνο- και να απολαμβάνετε απόλυτη ευκρίνεια ήχου ακόμα και σε δύσκολες ακουστικές συνθήκες!
Η προηγμένη τεχνολογία των μοντέλων της Audioservice καλύπτει τις περισσότερες παθήσεις βαρηκοΐας. Ιδιαίτερη έμφαση αποκατάστασης δίνεται και σε εκείνες τις περιπτώσεις μείωσης/απώλειας μόνο των μεσαίων-υψηλών συχνοτήτων με φυσικό ακόλουθο τη δυσκολία του ασθενούς στη διάκριση και ευκρίνεια σε συνομιλίες και στην τηλεόραση. Οι αισθητικοί τύποι των νέων βοηθημάτων είναι σε μορφή ενδοωτιαίου ακουστικού και σε μορφή οπισθωτιαίου με το ηχείο εντός του ακουστικού πόρου (τεχνολογία RIC-Receiver in the Ear). Παράλληλα ο καινοτόμος διακριτικός σχεδιασμός τους προσφέρει αισθητική απόκρυψη και εξαιρετική άνεση στη χρήση. Επίσης, με χρήση ειδικών βιοσυμβατών υλικών διασφαλίζεται η υγιεινή του ακουστικού πόρου έναντι βακτηρίων και μικροβίων, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία του αυτιού.
Στην παρουσίαση των νέων συστημάτων στην Διεθνή Έκθεση, ο υπεύθυνος ανάπτυξης τεχνολογιών της Αudioservice, κύριος Matthias Luebbert δήλωσε "Η Audioservice αποτελεί την παλαιότερη γερμανική εταιρεία σε εξειδίκευση στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας, και είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε σήμερα στους χρήστες επαναστατικές τεχνολογίες διασύνδεσης με κάθε μέσο". Ο Κωνσταντίνος Γαλιώτος, διευθύνων σύμβουλος της EARCARE συμπληρώνει: "Αλλάζουμε εποχή στην αποκατάσταση της ακοής, καθώς οι χρήστες μας γίνονται όλο και πιο σύγχρονοι και απαιτητικοί στις νέες τεχνολογίες. Με αυτές τις λύσεις, η EARCARE αποκτά ένα μοναδικό εργαλείο στην πλήρη ικανοποίηση των ασθενών που μας εμπιστεύονται".
Η εταιρία EARCARE - Βοηθήματα Ακοής αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Audioservice, για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.
Από το 1980, μέχρι και σήμερα, η εταιρία EARCARE - Βοηθήματα Ακοής σταθερά προσανατολισμένη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που αφορούν στην ακοή προσφέρει κατά αποκλειστικότητα προϊόντα από τους κορυφαίους διεθνείς Οίκους Ευρώπης και Αμερικής. Μικροσκοπικά και αθέατα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε πάθηση και δυσκολία ακοής.
Τα προϊόντα της εταιρίας EARCARE μπορείτε να τα βρείτε στην Αθήνα (Βερανζέρου 22, Ομόνοια) και τον Πειραιά, καθώς και σε επιλεγμένα κέντρα ακοής σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.


Εικόνα 1. Το επαναστατικό ακουστικό βοήθημα "TOP" της Earcare προσφέρει απόλυτη ευκρίνεια ήχου ακόμα και σε δύσκολες ακουστικές συνθήκες.


Εικόνα 2. Το πρώτο multimedia ακουστικό βαρηκοΐας "TOP" της Audioservice, από την Earcare, για ενδοωτιαία ή οπισθωτιαία εφαρμογή.


Εικόνα 3. Το "Mobile Connect" της Earcare συνδέει ασύρματα όλες τις συσκευές ήχου και επικοινωνίας.


Εικόνα 4. Ο υπεύθυνος ανάπτυξης τεχνολογιών της Αudioservice, κ. Matthias Luebbert με το Δ/νοντα Σύμβουλο της Earcare Κωνσταντίνο Γαλιώτο.

Πληροφορίες: EARCARE
Τηλ.: 210-5220.747
Website: www.akoh.gr

Πηγή: Δελτίο Τύπου, Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008, Wide Angle Communications