Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLÉ® στο πλευρό της σύγχρονης γυναίκας (23/07/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLÉ®, στο πλευρό της σύγχρονης γυναίκας, συμμετείχαν ως κύριος χορηγός στην Ημερίδα «Μιλάμε για τις Γυναίκες - Μιλάμε με τις Γυναίκες» που διοργάνωσε ο Ο.Ν.Α (Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με συνδιοργανωτή το πρότυπο επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο "Vita Equalis".
Στην Ημερίδα συμμετείχαν καταξιωμένα πρόσωπα από την ελληνική επιστημονική κοινότητα, τον πολιτικό καθώς και τον αθλητικό χώρο, όπως η τ. βουλευτής και εκδότρια κα. Έλενα Κουντουρά, ο αντιπρόεδρος του Ο.Ν.Α. κ. Κώστας Παταβούκας, ο γιατρός και Πρόεδρος του Ο.Ν.Α. κ. Βασίλης Κικίλιας. Η συμμετοχή του κοινού ήταν πολύ μεγάλη καθώς την Ημερίδα παρακολούθησαν περισσότερες από 700 γυναίκες. Τα θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές αφορούσαν στη σημασία και τη θέση που κατέχουν στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας η άθληση, η ομορφιά, η διατροφή και η υγεία. Συγκεκριμένα η κα. Έλενα Κουντουρά μίλησε για την επιτυχημένη γυναίκα του 21ου αιώνα και πως επιτυγχάνει να ισορροπήσει ανάμεσα στην καριέρα, την οικογένεια, την ομορφιά και την υγεία. Επιπλέον, ο κ. Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος Διατροφολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος του Επιστημονικού Διαιτολογικού Κέντρου "Vita Equalis" μίλησε για τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά μας ενώ ο κ. Βασίλης Κικίλιας ενημέρωσε το γυναικείο κοινό για το ρόλο της άθλησης στην καθημερινότητα και υγεία του γυναικείου οργανισμού.
Τα δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLÉ® αναγνωρίζοντας ότι η σύγχρονη γυναίκα έχει πολλαπλούς ρόλους ως εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, γυναίκα καριέρας, έχουν ως στόχο να συμβάλλουν και να τη βοηθούν στις πολλαπλές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά. Με κύριο γνώμονα την υγεία και τη σιλουέτα της σύγχρονης γυναίκας τα δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLE® προσφέρουν το πιο κατάλληλο γεύμα για έναν γερό οργανισμό προκειμένου ανταποκριθεί σωστά και ικανοποιητικά. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLÉ®, μια γευστική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, συμβάλλουν στη διατήρηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, καθώς και στη μείωση της υπερφαγίας, λόγω του αισθήματος κορεσμού που προκαλούν. Η καθημερινή κατανάλωσή τους συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, δεδομένου της υψηλής περιεκτικότητας φυτικών ινών, διατηρώντας ωστόσο αμείωτη τη γευστική απόλαυση.

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού Ολικής Αλέσεως FITNESS® της NESTLÉ®
Η σειρά δημητριακών FITNESS® της NESTLÉ® αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα σκέτα FITNESSa με μόνο 1% λιπαρά, τα FITNESS® & Fruits με εξωτικά φρούτα, τα FITNESS® Chocolate, τα FITNESS® Dark Chocolate, τα FITNESSa & Yoghurt και τέλος, τα FITNESS® Bars (κλασσικό, βερίκοκο, σύκο, φράουλα, σοκολάτα και σοκολάτα-πορτοκάλι). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS® της NESTLÉ® τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.