ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντική διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά για το
Τμήμα Πωλήσεων της Novartis Hellas ως το Καλύτερο Τμήμα Πωλήσεων στην Ελλάδα
(10/06/08)

<<< Προηγούμενη σελίδα

 

H εταιρεία βραβεύτηκε με το «Sales Excellence Award» στο κλάδο Life Sciences στα πλαίσια του 3rd Sales Convention

Αθήνα, 9 Ιουνίου 2008 -
Στα πλαίσια του 3rd Sales Convention, το οποίο έλαβε χώρα στο Κτήμα Πεντελικόν, την Πέμπτη 29 Μαΐου, το Τμήμα Πωλήσεων της Novartis Hellas βραβεύτηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος με το «Sales Excellence Award» στο κλάδο Life Sciences για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τα Sales Excellence Awards, ο πιο αξιόπιστος θεσμός βράβευσης στο χώρο των Πωλήσεων, βραβεύουν την αφοσίωση, την εμπειρία και τη στρατηγική που διέπουν τις επιτυχημένες Ομάδες Πωλήσεων και τις οδηγούν στην επίτευξη αποτελεσμάτων και στην κατάκτηση των στόχων.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος της Novartis Hellas, κ. Αντώνης Σαρλικιώτης, δήλωσε «Η απονομή του Sales Excellence Award του κλάδου μας, και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας και έρχεται ως επιβράβευση του επαγγελματισμού και του υψηλού επιπέδου της ομάδας πωλήσεων, καθώς και της άψογης συνεργασίας μεταξύ των Τμημάτων της εταιρείας μας».

Η Novartis
Η Novartis AG στο χώρο της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά σε αναπτυσσόμενους τομείς της Υγείας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα,
εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2007, επενδύθηκαν περίπου 6,4 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Aνάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 98.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση: http://www.novartis.com

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη-συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής, ενώ λειτουργούν γραφεία στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Καβάλα, όπου συνολικά απασχολούνται περίπου 450 εργαζόμενοι.